Contact

Ik accepteer door het gebruik van dit formulier dat bovenstaande gegevens verwerkt worden voor communicatieve doeleinden.

Contact

Adres
H.J.E. Wenckebachweg 48,
1096 AN Amsterdam
+31 (0)6 83 57 23 80

Vragen m.b.t. boekingen:
Zijn te vinden op onze F.A.Q.-pagina! Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@bijlmerbajesontgrendeld.nl of gebruik het contactformulier hiernaast gebruiken.

Vragen m.b.t. boekingen:
Zijn te vinden op onze F.A.Q.-pagina! Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@bijlmerbajesontgrendeld.nl of gebruik het contactformulier hieronder gebruiken.

Contact

Adres
H.J.E. Wenckebachweg 48,
1096 AN Amsterdam
+31 (0)6 83 57 23 80

Ik accepteer door het gebruik van dit formulier dat bovenstaande gegevens verwerkt worden voor communicatieve doeleinden.

Route

Bijlmerbajes Ontgrendeld is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer, met de fiets, brommer of met de auto. In alle gevallen zou je moeten uitkomen bij de ingang van het hoofdgebouw aan de kant van het ‘Bajesdorp’. Je kunt in Google Maps het volgende adres invoeren:

Bijlmerbajes Ontgrendeld, H.J.E. Wenckebachweg 48, Amsterdam

Auto

Neem op de rotonde de afslag H.J.E Wenckebachweg. Als je vanuit de Johannes Blookerweg komt is dit de 2e afslag, kom je vanaf de Joop Geesinkweg is het de eerste afslag. Sla vervolgens bij het eerstvolgende kruispunt linksaf om de H.J.E. Wenckebachweg te vervolgen. Volg deze weg tot je tegen de receptie van de Bijlmerbajes aan rijdt. Je hebt hier op het plein de gelegenheid om gratis te parkeren.

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt kun je het beste de metro 51, 53 of 54 nemen. Deze stoppen allemaal bij station Spaklerweg. Dit is de dichtstbijzijnde halte, je moet vanaf hier nog ongeveer 5 minuten lopen vanaf het station. Loop het station uit richting de H.J.E. Wenckebachweg. Eenmaal buiten zie je aan je rechterhand een voetpad (het “Peter R. de Fietspad”) dat je langs de bajes brengt. Deze kun je helemaal uitlopen en dan kom je uit bij het plein voor het hoofdgebouw.

Te voet of te fiets

Als je op de H.J.E. Wenckebachweg rijdt met de bajes aan je rechterzijde, rijdt dan door tot je voorbij de torens bent. Sla vervolgens bij het eerste kruispunt rechtsaf om de H.J.E. Wenckebachweg te vervolgen. Vervolgens blijf je gewoon de weg volgen tot je uitkomt op een plein voor het hoofdgebouw. Hier heb je rechts de gelegenheid om uw fiets of brommer te parkeren.