Over

De spannendste escape room van Amsterdam: Bijlmerbajes Ontgrendeld

Sluit haar deuren definitief op 27 januari 2019!

Laat je vrijwillig opsluiten in de cellen van de Bijlmerbajes en ervaar het leven van achter de lamellen. Leer de meest spraakmakende figuren kennen die het grimmige leven binnen de gevangenismuren kleurden.

De herinneringen van de monumentale Bijlmerbajes zijn vertaald tot een avontuur waarin jij de sleutel bent tot de vrijheid. Je moet denken als een doorgewinterde bajesklant om te kunnen ontsnappen uit het cellencomplex.

Bijlmerbajes Ontgrendeld biedt plek voor 5 tot 10 gevangenen per spel. Een spel duurt 60 minuten. Iedere gevangene start in een eigen cel om uit te ontsnappen. De cellen hebben één ding gemeen: de deur zit op slot, maar ieder slot zal op een unieke manier opengemaakt moeten worden. Na ontsnapping uit eigen cel komt het aan op teamwork. Perfect voor een vriendengroep, bedrijfsuitje of familiedag! Lukt het jullie om op tijd uit het cellencomplex te ontsnappen?

Deze Amsterdamse escape room is slechts tijdelijk geopend. Ergens in 2019 zullen de zes iconische torens van het Amsterdamse huis van bewaring verdwijnen van de horizon.

Andere activiteiten in de Bijlmerbajes

De spannendste escape room van Amsterdam is niet het enige om te beleven in de iconisch gevangenis. Wil je je bezoek aan de Bijlmerbajes combineren? Neem dan contact op met de desbetreffende andere locatie.

  • Lunchen of dineren of borrelen kan voor of na het ontsnappen bij A Beautiful Mess. Reserveer via hun website!
    Let op; A Beautiful Mess is wekelijks geopend van woensdag t/m zaterdag van 11:00 – 21:00
  • Wel ontsnapt maar toch nog een nachtje willen blijven? Slaap dan in een je eigen cel in The Movement Hotel.